Semi-orthopedische inlegzolen

4Allbrands gecertificeerde semi-orthopedische inlegzolen bieden comfort en ondersteuning in ieder schoeisel voor alle gebruikstoepassingen.
Daarnaast dienen de 4Allbrands semi-orthopedische inlegzolen als gecertificeerd medisch hulpmiddel preventief ter voorkoming van voetklachten en aandoeningen. 

Mogelijkheden

De mogelijkheden aan 4Allbrands semi-orthopedische inlegzolen bestaat momenteel uit:

- Low Arch voor onder andere voetboog ondersteuning
- Medium Arch voor onder andere voetboog ondersteuning
- High Arch voor onder andere voetboog ondersteuning

Voor specifieke voetklachten en aandoeningen komen regelmatig nieuwe varianten van semi-orthopedische inlegzolen beschikbaar.

Drie zooltjes

Onze service

Onze medewerkers beschikken over veel kennis en expertise op het gebied van orthopedische schoeiseloplossingen. Met behulp van onze footdisc kan beoordeeld worden welke inlegzool geschikt is voor de voet van de gebruiker. Door de combinatie van onze kennis en vooruitstrevendheid op het gebied van de nieuwste technologie├źn, kunnen we de beste oplossing bieden en u daarbij adviseren!

Wij denken graag met onze klanten mee, daarom bieden wij de mogelijkheid om op klantenverzoek speciale uitvoeringen te ontwikkelen. 

Wet- en regelgeving

De 4Allbrands semi-orthopedische inlegzolen zijn gecertificeerd conform de actuele wet- en regelgeving voor semi-orthopedische inlegzolen.