Individuele orthopedische inlegzolen

4Allbrands gecertificeerde individuele orthopedische inlegzolen, ook wel steunzolen en podotherapeutische inlegzolen genoemd, worden gemaakt op basis van kopieën van de individuele voeten die door voetspecialisten zijn gemaakt.

4Allbrands biedt aan voetspecialisten de volgende mogelijkheden voor gecertificeerde individuele orthopedische inlegzolen:

Sole

SOLE

Door Neskrid gefabriceerde én
afgewerkte individuele orthopedische inlegzolen inclusief alle benodigde documentatie.

Kit

KIT

Door Neskrid gefabriceerde individuele orthopedische inlegzolen met los covermateriaal inclusief alle benodigde documentatie.

Cover

COVER


Covermateriaal inclusief
alle benodigde documentatie.

Medisch hulpmiddel

4Allbrands gecertificeerde individuele orthopedische inlegzolen zijn als medisch hulpmiddel individueel CE-gemarkeerd. Voetspecialisten kunnen en mogen altijd conform Neskrid protocollen (medisch) noodzakelijke correcties aan de geleverde 4Allbrands gecertificeerde individuele orthopedische inlegzolen aanbrengen. Hiermee garandeert de voetspecialist de optimale individuele orthopedische oplossing voor de gezondheid van de klant.

4Allbrands individuele orthopedische inlegzolen zijn gecertificeerd conform de actuele wet- en regelgeving voor individuele orthopedische inlegzolen. 

Aanlevering

Voetspecialisten hebben de volgende mogelijkheden om de medische gegevens van de voeten aan te leveren:

  • Schuimbakken / blauwdrukken
  • Digitale bestanden met scans van voeten
  • Digitale bestanden met gemodelleerde inlegzolen

Neskrid heeft de technische mogelijkheden om de meest voorkomende bestandsformaten van onder andere leveranciers als Paromed, Footmill, Voxelcare, LFT, Lutracad te verwerken.

De voetspecialist heeft de keuze om de individuele orthopedische inlegzolen door Neskrid te laten frezen of 3D printen.

Wijzigingsprotocol

4Allbrands maakt het mogelijk dat voetspecialsten de individuele orthopedische inlegzolen zelf mogen wijzigen of afwerken. Neskrid heeft de bevestiging ontvangen dat de veiligheid van de drager niet in het gedrang komt wanneer de voetspecialst de individuele orthopedische inlegzolen wijzigt of afwerkt volgens het Neskrid wijzigingsprotocol. Dit wijzigingsprotocol wordt bij elke order meegestuurd en kan worden aangevraagd via NOCS. Voor het behoud van de certificering is het cruciaal dat de voetspecialist dit wijzigingsprotocol aanhoudt.