Voetspecialisten voor pagina

Voetspecialist

Certificated care solutions 4allfeet

4Allbrands is voor voetspecialisten een platform waar gecertificeerde (semi-)orthopedische schoeiseloplossingen zonder enige beperking voor alle modellen van ieder merk schoeisel beschikbaar zijn. In de 4Allbrands bibliotheek is hiervoor een zeer uitgebreid assortiment aan modellen van merken schoeisel geregistreerd. Mocht een model of merk ontbreken, kan deze worden toegevoegd aan de bibliotheek.  

De 4Allbrands gecertificeerde orthopedische schoeiseloplossingen zijn uitermate geschikt voor verschillende gebruikstoepassingen.

Orthopedische schoeiseloplossingen

Ter preventie en voorkoming van gezondheidsklachten en andere aandoeningen heeft Neskrid binnen 4Allbrands een assortiment aan gecertificeerde orthopedische schoeiseloplossingen ontwikkeld voor de gehele 4Allbrands bibliotheek van geregistreerde modellen van merken schoeisel. Dit assortiment aan 4Allbrands gecertificeerde orthopedische schoeiseloplossingen bestaat uit:

Online bestelsysteem (NOCS)

De 4Allbrands bibliotheek met geregistreerde modellen van verschillende merken is binnen het Neskrid Online Customer System (NOCS) voor iedere voetspecialist inzichtelijk. Voetspecialisten hebben daarnaast de mogelijkheid om binnen NOCS zelf registraties voor nog in de bibliotheek ontbrekende modellen van (nieuwe) merken aan te vragen. Neskrid zal vervolgens het aangevraagde model certificeren en toevoegen aan de 4Allbrands bibliotheek.

Wet- en regelgeving

Neskrid 4Allbrands orthopedische schoeiseloplossingen zijn gecertificeerd en CE-gemarkeerd conform de actuele reguliere wet- en regelgeving voor orthopedische schoeiseloplossingen.

MEER INFORMATIE